Подов климатик Midea MFAU-12FNXD0/MOU-12FNQ

Още изгледи

Подов климатик Midea MFAU-12FNXD0/MOU-12FNQ
1 599,00 лв.

Наличност: В наличност

Представяме Ви инверторния подов климатик Midea MFAU-12FNXD0. Той идва с енергиен клас на охлаждане/отопление А++/A+, компактен и стилен дизайн на вътрешното тяло и два изхода за климатизирания въздух – преден и горен, като можете да използвате и двата изхода едновременно, или само горния.

ФУНКЦИИ И ЕКСТРИ НА ИНВЕРТОРНИЯ ПОДОВ КЛИМАТИК MIDEA MFAU-12FNXD0:

- Гъвкав монтаж - подовите климатици Midea имат компактен и тънък дизайн, който позволява да бъдат монтирани както на пода, така и ниско на стената. Малката им височина ги прави подходящи за монтаж в ниша или под прозорец.

- Режим TurboРежим Turbo - при активиране на режим Turbo вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи на максимални обороти, за да осигури желаната температура по-бързо. След 20 минути работа в режим Turbo вентилаторът автоматично ще се върне към предварително зададената му скорост.

- Sleep ModeРежим „Сън“ (Sleep Mode) - времетраенето на този режим е 7 часа. Когато режим „Сън“ е активиран в режим на охлаждане, климатикът автоматично ще повишава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което през оставащите 5 часа температурата ще остане фиксирана. Когато режим „Сън“ е активиран в режим на отопление, климатикът автоматично ще понижава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което температурата ще остане фиксирана.

- Функция Anti-cold AirФункция Anti-cold Air - скоростта на вентилатора на вътрешното тяло се регулира автоматично според температурата на изпарителя, когато климатикът започва работа в режим на отопление. По този начин функцията Anti-cold Air предотвратява издухването на студен въздух при стартиране на климатика в режим на отопление.

- Охлаждане дори при екстремно ниски температуриОхлаждане дори при екстремно ниски температури - външното тяло на климатика може да работи в режим на охлаждане дори при температура на околната среда от -15℃.

- Функция Auto RestartФункция Auto Restart - при временно прекъсване на електрическото захранване, подовият климатик автоматично ще се рестартира в последно зададения му режим на работа, след като захранването бъде възстановено.

- Louver Position MemoryLouver Position Memory - позицията на хоризонталната клапа на климатика се запаметява при изключването му и се възстановява автоматично при повторното му включване.

- Функция Refrigerant Leakage DetectФункция Refrigerant Leakage Detect - вътрешното тяло на подовия климатик ще покаже код за грешка "EC" и ще спре работа автоматично при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще бъде предпазен от повреди, причинени от високата температура при изтичане на хладилен агент.

- Работа в авариен режим (функция Emergency Use)Работа в авариен режим (функция Emergency Use) - обикновено при отчитане на грешка в работата на температурния датчик, климатикът ще спре работа незабавно и ще изведе код за грешка. Благодарение на функцията Emergency Use подовите климатици Midea ще продължат своята работа, вместо да спрат, при отчитане на грешка в работата на температурния датчик, като в същото време на дисплея на климатика ще бъде изведен код за грешка.

- 24-часов таймер24-часов таймер - тази функция позволява да се зададе интервал от време (в рамките на 24 часа), след който климатикът ще се включи или изключи автоматично.

- Изключително тиха работа на вътрешното тяло на климатикаИзключително тиха работа на вътрешното тяло на климатика.

- LED дисплейLED дисплей.
Допълнителна информация

Допълнителна информация

Кат. номер Midea MFAU-12FNXD0/MOU-12FNQ
BTU 12 000
Марка MIDEA
Тип на климатика Подови климатици
Подходящ за помещения от 21 до 30 кв. м.
Препоръчителен обем на охлаждане 75 куб. м.
Препоръчителен обем на отопление 65 куб. м.
Отдавана мощност на охлаждане (kw) 0.62-3.52-4.40 kW
Отдавана мощност на отопление (kw) 0.62-3.81-4.95 kW
Консумирана мощност на охлаждане (kw) 1.30 kW
Консумирана мощност на отопление (kw) 1.00 kW
SEER 6.10 - клас А++
SCOP 4.00 - клас А+
Шум на външното тяло 52 dB
Шум на вътрешното тяло 27 dB
Размери на външното тяло 760x590x279
Размери на вътрешното тяло(ш х в х д) 700x600x210
Тегло на външното тяло 40 кг
Тегло на вътрешното тяло 15 кг
Работен диапазон при охлаждане -15 до +46
Работен диапазон при отопление -15 до +24
страна на производител Китай

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.