Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-FH50VE/MUZ-FH50VEHZ ZUBADAN

Още изгледи

Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-FH50VE/MUZ-FH50VEHZ ZUBADAN
3 849,00 лв.

Наличност: В наличност

- ZUBADAN - Zubadan е единствената по рода си технология на Mitsubishi Electric за отопление при екстремно ниски температури от -25°С. Zuba е съкращение от формата "zubbato", което на японски означава прецизно или своевременно, а Dan означава топлина. Технологията Zubadan Ви предлага по-кратко време за затопляне на помещението (в рамките само на 20 мин. при -25°С и 10 мин при 10°С). Постига се пълна топлинна мощност, дори когато външната температура е -15°С. В сравнение с конвенционалните модели, топлинната мощност е повишена с 40% до 20 мин. след първоначалното включване.

- Natural Flow - За да се създаде приятен въздушен поток, най-важното е той да се усеща като "естествен". Решението на Mitsubishi Electric
е Natural Flow, което е възможно благодарение на технологията, която свободно и гъвкаво контролира изходящия въздух. Създавайки въздушен поток, наподобяващ естествен бриз.

- Двойната ламела на Mitsubishi Electric разделя въздушния поток на ляв и десен, за да се предостави климатизиран въздух не само в средата на помещението, но и до двама души с две различни местоположения едновремено.

- 3D i-see Sensor - Mitsubishi Electric използва сензор, който триизмерно сканира 752 различни точки в едно помещение и по този начин съставя постоянна карта в помещението, което ще се климатизира. Чрез термография предоставя възможността за локално регулиране на въздуха спрямо местоположението на хората в помещението.

- Директен въздушен поток - Тази настройка може да се използва за бързо приспособяване към температурата, когато
човек влиза в помещението през горещ / студен ден.

- Индиректен въздушен поток - използва се, ако въздушната струя е прекалено силна или насочена към човека. Помещението се охлажда без телесната температура да се понижава прекалено много.

- Улавяне на отсъствие с цел енергоспестяване - Сензорът улавя отсъствието на хора в помещението. Когато стаята е празна,
климатикът автоматично преминава в икономичен режим. 3D i-see сензорът засича човешко присъствие и енергийната консумация се намалява автоматично с приблизително 10% за 10 минути и с 20% след 50 мин.

- Чист и здравословен микроклимат с Plasma Quad филтър
Този филтър неутрализира до 99% от съдържанието на бактерии, вируси, алергени, мухъл и прах във въздуха.
Plasma Quad филтърът е бил подложен на тестове в независим изследователски център Китасато в Япония. Тестовете, за които е бил използван жив вирус на инфлуенца показват, че филтърът нарушава клетъчната структура на вирусите и бактериите, в следствие, на което те стават безвредни за хората.

- Econo cool - Функция за интелигентен температурен контрол, която регулира количеството на въздушния поток, насочен към тялото,
въз основа на температурата на изходящия въздух. Температурната настройка може да бъде повишена с 2°С без никаква загуба на комфорт, следователно осъществявайки повишаване на енергийната ефективност с 20%.

- WiFi адаптер (опция) - Бързо и лесно задайте температурата на помещението преди да се приберете или проверете дали не сте забравили климатика включен, докато сте на почивка.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Кат. номер Mitsubishi Electric MSZ-FH50VE/MUZ-FH50VEHZ ZUBADAN
BTU 18 000
Марка MITSUBISHI ELECTRIC
Тип на климатика Хиперинверторни климатици
Подходящ за помещения над 50 кв. м.
Препоръчителен обем на охлаждане 155 куб. м.
Препоръчителен обем на отопление 130 куб. м.
Отдавана мощност на охлаждане (kw) 1.90-5.00-6.00 kW
Отдавана мощност на отопление (kw) 1.70-6.00-8.70 kW
Консумирана мощност на охлаждане (kw) 1.38 kW
Консумирана мощност на отопление (kw) 1.48 kW
SEER 7.20 - клас А++
SCOP 4.20 - клас А+
Шум на външното тяло 51 dB
Шум на вътрешното тяло 27 dB
Размери на външното тяло 840x880x330
Размери на вътрешното тяло(ш х в х д) 925x305x234
Тегло на външното тяло 55 кг
Тегло на вътрешното тяло 13.5 кг
Работен диапазон при охлаждане -10 до +46
Работен диапазон при отопление -25 до +24
страна на производител Тайланд

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.